Ο επόμενος μπασκετμπολίστας ο οποίος θα κοσμεί το εξώφυλλο του καλύτερου βιντεοπαιχνιδιού μπάσκετ, του NBA 2K19, δεν είναι άλλος από τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο δημοσίευμα του Forbes αναφέρεται ότι η πληροφορία προέρχεται από την ίδια την εταιρεία 2K η οποία εμφάνισε σχετική διαφήμιση στο κεντρικό μενού του NBA2K18 προφανώς από λάθος, πριν την αποσύρει. Όμως ο χρήστης @drriiaann μπόρεσε να καταγράψει την εικόνα όπου βλέπουμε το εντυπωσιακό εξώφυλλο της standard έκδοσης του παιχνιδιού, το οποίο έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Σ' αυτό εκτός από τον σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς που γράφει τη δική του ιστορία στο NBA τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ακόμα την ελληνική σημαία, το προσωνύμιο του Αντετοκούμπο ως Greek Freak, την αναφορά στην πόλη όπου μεγάλωσε (Σεπόλια) αλλά και τα ονόματα των αδελφών του.

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA2K αποτελεί σίγουρα μια ιδιαίτερη τιμή και για τη χώρα μας αφού όπως είχαμε δει και στο αφιέρωμά μας πριν μερικούς μήνες, στην 17ετή πορεία του παιχνιδιού, πραγματικοί θρύλοι του αθλήματος έχουν περάσει από αυτό. Μερικά από τα ονόματα είναι ο Άλεν Άιβερσον, Σακίλ Ο' Νιλ, Μάικλ Τζόρνταν, Λάρι Μπερντ, Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο τελευταίος μάλιστα θα κοσμεί το εξώφυλλο της Legend έκδοσης του NBA 2K19 όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί εδώ και μερικές ημέρες.

NBA 2K: Η μάχη του… εξωφύλλου

  • Like 6