Ο πρώτος διεθνής (μη Αμερικανός) παίκτης του NBA που κοσμεί το εξώφυλλο του καλύτερου βιντεοπαιχνιδιού μπάσκετ, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως  ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα με παρουσία του ιδίου του σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Το εξώφυλλο είναι το ίδιο που διέρρευσε την περασμένη εβδομάδα με αρκετές προσωπικές αναφορές, τις οποίες ο Αντετοκούνμπο διευκρίνισε ότι επέλεξε ο ίδιος όπως το όνομα των αδελφών του, την περιοχή που μεγάλωσε καθώς φυσικά και το προσωνύμιο του ως Greek Freak. Κατά τη διάρκεια των ερωταπαντήσεων, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε τη μεγάλη του έκπληξη όταν ενημερώθηκε ότι είναι ο νέος σταρ του NBA που θα βρισκόταν στο εξώφυλλο της κανονικής έκδοσης του ΝΒΑ2Κ19. Σε ότι αφορά την είδηση των τελευταίων ωρών για τη μετεγγραφή του Lebron James στους Lakers, δήλωσε χαρούμενος που δε θα χρειαστεί να τον αντιμετωπίζει πια περισσότερες από 2 φορές το χρόνο.

IMG_20180702_192234.jpg.dd863b5c07ae317ab0f7dec1a72be3b6.jpg

Ο Lebron James μάλιστα βρίσκεται στο εξώφυλλο της επετειακής έκδοσης του παιχνιδιού και η οποία αφορά τα 20 έτη κυκλοφορίας της σειράς. Τέλος o Γιάννης δεν απέκλεισε με το τέλος της καριέρας του όποτε αυτό συμβεί, να ασχοληθεί πιο ενεργά με την ελληνική καλαθοσφαίριση και με την εξαγορά κάποιας ομάδας.

Το NBA2K19 κυκλοφορεί στις 11 Σεπτεμβρίου σε PC, PlayStation 4, Switch και Xbox One

NBA 2K: Η μάχη του… εξωφύλλου

  • Like 4