H πέμπτη συνέχεια μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές σε videogame, αυτή του Grand Theft Auto, αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και όπως μαθαίνουμε σήμερα θα υποστηρίζει για πρώτη φορά προοπτική πρώτου προσώπου (fps).

Όπως επιβεβαίωσε και η κατασκευάστρια εταιρεία Rockstar, οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν για το Xbox One, PlayStation 4 και για PC, θα διαθέτουν και το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού ο οποίος δεν θα περιορίζεται απλά σε μια διαφορετική οπτική γωνία αλλά θα θυμίζει αρκετά παιχνίδια τύπου Call of Duty. O gamer όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο έχει στη διάθεση του αρκετά όπλα, μπορεί να οδηγήσει από αυτοκίνητα μέχρι ελικόπτερα, ακόμα και να χειριστεί το smartphone του καθώς περπατάει στους δρόμου.

 

Αν και η έκδοση για PC θα καθυστερήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, η Rockstar ανακοίνωσε ότι αυτή θα διαθέτει τα καλύτερα γραφικά,υποστηρίζοντας μάλιστα ανάλυση 4K. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι ο χρήστης να διαθέτει όχι μόνο συμβατή κάρτα γραφικών αλλά και οθόνη.

 

 

To GTA V κυκλοφορεί αρχικά στις 18 Νοεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ η έκδοση για προσωπικούς υπολογιστές θα κάνει την εμφάνιση της στις 27 Ιανουαρίου.

 

Link.png Site: CVG