Η Saber Interactive έχει σχέδια να κυκλοφορήσει το singe-player horror παιχνίδι μέσα στο 2022.

Κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει πραγματικά στο τρομακτικό περιβάλλον που δείχνει η δημοφιλής ταινία A Quiet Place, να τριγυρνά ξυπόλυτος για να μην κάνει φασαρία ούτως ώστε να εντοπιστεί από αυτά τα περίεργα τέρατα που τριγυρνάνε. Όμως, πολλοί θα ήθελαν να δοκιμάσουν έστω να προσπαθήσουν να επιζήσουν σε αυτές τις «περίεργες» συνθήκες όταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τη ζωή τους. Το A Quiet Place θα κυκλοφορήσει λοιπόν και σε παιχνίδι την επόμενη χρονιά, για όλους αυτούς τους τολμηρούς που δεν φοβούνται εύκολα.

Η Saber Interactive είναι αυτή που θα αναλάβει το project και ανακοίνωσε πως το single-player horror παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τα studio iLLOGIKA και EP1TOME. Η ομάδα της iLLOGIKA έχει μάλιστα προγραμματιστές που εργάστηκαν σε μεγάλα franchise όπως το Rainbow Six και το Far Cry ενώ πρόκειται για το studio που βοήθησε στην ανάπτυξη των Hyper Scape και Cuphead.

Δεν υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες γύρω από το νέο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα τις πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θα έχει μία πρωτότυπη ιστορία αλλά και gameplay που θα αποτυπώνει τη συναρπαστική αγωνία, το συναίσθημα και το δράμα, στοιχεία για τα οποία έγινε δημοφιλής αρχικά η ταινία. Η Saber Interactive σκοπεύει να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι προς το τέλος του έτους.