Η συσκευή της Bauhütte υπόσχεται να καταπολεμά τους πόνους και να επαναφέρει την κυκλοφορία στα χέρια όσων ασχολούνται πολύ χρόνο με videogames.

Μια ιδιαίτερη συσκευή παρουσίασε η Ιαπωνική εταιρεία περιφερειακών και gaming hardware, Bauhütte, η οποία υπόσχεται να δίνει την αίσθηση πραγματικού μασάζ, χρησιμοποιώντας 15 θερμαινόμενα μαξιλαράκια αέρα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προτείνει τη χρήση: πριν ξεκινήσετε να παίζεται για να "ζεστάνετε" τα χέρια σας, στα διαλλείματα για να βελτιώσετε την κυκλοφορία και φυσικά, αφού σταματήσετε να παίζετε για να ξεκουράσετε τα χέρια σας.

Μια shiatsu λειτουργία υπόσχεται να τρίβει τις παλάμες, ενώ η thimble λειτουργία θα τραβάει και θα ξεκουράζει τα δάχτυλα, ένα ένα. Η συσκευή φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν είναι κάτι που δεν είδαμε στο παρελθόν. Μια γρήγορη αναζήτηση του όρου "electric hand massager" θα σας πείσει, αλλά πρέπει να αναφέρουμε πως η Bauhütte το προσφέρει σε πολύ πιο ελκυστικό σχέδιο και χρώμα.

Heating mode.jpg

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά τώρα, είναι που μπορεί να οδηγήσει η επιτυχία τέτοιων συσκευών, τόσο στον gaming χώρο όσο και στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών γενικά. Πάντως για την ώρα, η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία έναντι $150, αλλα φυσικά σε μεγάλα ψηφιακά καταστήματα υπάρχουν συσκευές που υπόσχονται τις ίδιες λειτουργίες.

natural habitat.jpg