Στο keynote της, πριν ανοίξουν οι πύλες της E3, η Square Enix αποκάλυψε το πρώτο παιχνίδι που προήλθε από την πολυετή συμφωνία της με την Marvel, το Marvel’s Avengers.

Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Square Enix υπέγραψε μία πολυετή συμφωνία με την Marvel για την ανάπτυξη μίας σειράς παιχνιδιών, και το πρώτο από αυτά είχε για ένα διάστημα την κωδική ονομασία «Project Avengers». Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης, η Square Enix αποκάλυψε το Marvel’s Avengers, τα γεγονότα στο οποίο εκτυλίσσονται στο San Francisco, εκεί που η ομάδα των υπερηρώων έχει τα κεντρικά της (West Coast Headquarters).

Το παιχνίδι ξεκινάει την A-Day, την ημέρα που οι Captain America, Iron Man, Thor, Hulk και Black Widow αποκαλύπτουν τα νέα, υψηλής τεχνολογίας κεντρικά των Avengers στο San Francisco. Μετά από ένα καταστροφικό ατύχημα και κατηγορούμενοι για το συμβάν, η ομάδα των Avengers φτάνει στην διάσπαση. Μετά από πέντε χρόνια, και με τους σούπερ ήρωες να παραμένουν καταζητούμενοι, η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά από έναν μεγάλο κίνδυνο και ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί είναι η επανασύνδεση της ομάδας των υπερηρώων.

Ο gamer μπορεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι είτε μόνος του, είτε μαζί με φίλους του μέσω του up-to-three co-op mode. Το project υπογράφουν επίσης οι Crystal Dynamics (του Tomb Raider), Eidos Montreal (του Deus Ex), Nixxes Software και Crystal Northwest. Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου του 2020 για Xbox One, PS4, PC και Google Stadia, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να παίξουν την Beta πρώτα στο PS4 αφού πρώτα το προ-παραγγείλουν μέσω του PlayAvengers.com.