Μετά την αποκάλυψη του αποκλειστικού περιεχομένου για τις εκδόσεις PlayStation 3 και 4, οι κάτοχοι των Xbox 360 και Xbox One περίμεναν καρτερικά το τι ετοιμάζει ο Hideo Kojima για αυτούς, με τα αποκαλυπτήρια να έρχονται μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι κάτοχοι των συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας τις Microsoft θα μπορούν να κατεβάσουν το επιπρόσθετο περιεχόμενο (DLC) με την ονομασία "Jamais Vu", όπου θα έχουν υπό τον έλεγχό τους τον Raiden, σε ένα απροσδόκητο crossing. Ήδη γνωρίζαμε πως οι φανατικοί της Sony θα μπορούν να παίξουν ως κλασικός Snake του PlayStation 1, στο DLC με την ονομασία "Deja Vu".

 

Το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes θα προσφέρει στους παίκτες μία πρώτη γεύση των νέων, open world στοιχείων που μας ετοιμάζει η ομάδα του Kojima και θα απολαύσουμε στο έπακρο με την κυκλοφορία του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, το οποίο όμως δε θα κυκλοφορήσει σύντομα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο δημιουργός σε μία πρόσφατη συνέντευξή του.

 

 

Είτε είστε κάτοχος PS3/PS4, είτε Xbox 360/One, η ημερομηνία κυκλοφορίας και των τεσσάρων εκδόσεων είναι στις 20 Μαρτίου του 2014, όπου το παιχνίδι θα διατεθεί στη τιμή των 30$ για τις εκδόσεις PS4/One και 20$ για τις εκδόσεις PS3/360, ενώ αναμένουμε τις ίδιες τιμές σε ευρώ (30 και 20 Ευρώ αντίστοιχα) για την Ευρώπη.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/gaming/2013/12/11/5201948/metal-gear-solid-5-ground-zeroes-launches-on-playstation-xbox-march-18[/url]']TheVerge