Ένα ακόμη παιχνίδι που βασίζεται στην δημοφιλής σειρά του Netflix, Stranger Things ανακοινώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης E3.

Ο επερχόμενος τίτλος θα διατεθεί για τις πλατφόρμες iOS και Android έρχεται από τον developer παιχνιδιών mobile με την ονομασία Next Games και σε αντίθεση με το υπάρχον παιχνίδι Stranger Things, ο επερχόμενος τίτλος είναι ένα role-playing location-based παιχνίδι puzzle που από άποψη design και αισθητικής φαίνεται να έχει τις ρίζες τους στα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του ’80. Αν θυμάστε, και το προηγούμενο παιχνίδι Stranger Things διέθετε «ρετρό» γραφικά επηρεασμένα από τα 8-bit παιχνίδια του παρελθόντος.

Η Next Games βρίσκεται και πίσω από το τωρινό mobile παιχνίδι The Walking Dead που περιλαμβάνει zombie επαυξημένης πραγματικότητας. Η εταιρεία σχεδιάζει να φέρει κάποια location-based λειτουργικότητα και στον επερχόμενο τίτλο Stranger Things και επομένως αναμένεται integration με τους χάρτες της Google καθώς και δυνατότητες εξερεύνησης του Upside Down κόσμου. Η εναλλακτική διάσταση αναμένεται να βρίσκεται «κρυμμένη» σε διάφορα σημεία των χαρτών, όπως περίπου συμβαίνει και με το Pokemon Go και οι παίκτες θα πρέπει σε ορισμένες περιπτώσεις να συνεργαστούν με άλλους για να πολεμήσουν μαζί το κακό.

stranger_things_2.jpg.d7d45b2340db7b3b5d28800f879bfd90.jpg

SlashGear