Στο πρόσφατο livestream State of Play για το PlayStation, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το Babylon’s Fall, το αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης συνεργασίας της Square Enix, publisher της σειράς Final Fantasy και του developer του Bayonetta, Platinum Games.

Το Babylon’s Fall παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση E3 το 2018 αλλά τώρα, χάρη στο νέο gameplay trailer έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον κόσμο του παιχνιδιού, το design και τα γραφικά καθώς και τους εχθρούς, τα όπλα κ.ά. Οι παίκτες του παιχνιδιού θα πρέπει να αναρριχηθούν σε ένα κτίσμα καθώς προχωρούν, αντιμετωπίζοντας διάφορους εχθρούς που θα βρεθούν στον δρόμο τους.

Το Babylon’s Fall φαίνεται να δανείζεται στοιχεία από το Dark Souls της From Software καθώς και από τα Bayonetta και Vanquish της ίδιας της Platinum Games.

Η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν οι Platinum Games και Square Enix ήταν στο Nier: Automata. Οι δύο εταιρείες υποσχέθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το Babylon’s Fall το ερχόμενο καλοκαίρι. Δυστυχώς, δεν ανακοίνωσαν την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου.

Engadget

 

  • Like 1