Το επερχόμενο RPG της CD Projekt θα προσφέρει στους παίκτες και άλλους τρόπους για να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους, πέραν του γνωστού… πατροπαράδοτου.

Με την πολυαναμενόμενη ημέρα κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 να πλησιάζει, αρκετοί είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται να μάθουν αν οι μάχες θα είναι απαραίτητες στο παιχνίδι. Είχε ακουστεί άλλωστε στο παρελθόν, ότι η CD Projekt προνόησε και πρόκειται να δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους χωρίς απαραίτητα να πρέπει να χυθεί αίμα.

Τις φήμες αυτές σχολίασε μιλώντας στο πολωνικό site Spider’s Web ο επικεφαλής σχεδιασμού αποστολών του τίτλου, Pawel Sasko:

Σε ό,τι αφορά τις σημαντικότερες επιλογές στο παιχνίδι μαζί με τα boss και τους ξεχωριστούς αντιπάλους, υπάρχει πάντα τρόπος να προχωρήσει ο παίκτης δίχως να σκοτώσει κανέναν. Κάποιες φορές η ένταση και η σύγκρουση με κάποιο εχθρό δεν είναι δυνατόν να αποφευχθούν. Αυτό δε σημαίνει ότι θα ακολουθήσει απαραίτητα σφαγή όμως, αφού ο παίκτης είναι σε θέση να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του και να συνεχίσει.

Αρκετοί τίτλοι στο παρελθόν προσέφεραν στον παίκτη δυνατότητα επιλογής μεταξύ εξουδετέρωσης (neutralise) και δολοφονίας (kill) και μάλιστα σε κάποιους εξ αυτών, η όποια… ροπή έπαιζε ρόλο και στο είδος του φινάλε.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου σε PC, Xbox One και PS4 και αργότερα μέσα στη χρονιά σε PS5 και Xbox Series X.

  • Like 1