Τα παιχνίδια στο νέο χάρτη θα διαρκούν περίπου 15 λεπτά.

Για πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια, το PUBG Mobile θα έχει έναν δικό του αποκλειστικό χάρτη. Οι χρήστες Android και iOS μπορούν ήδη να ρίξουν μία ματιά στο νέο χάρτη που ονομάζεται Livik. Με το χώρο παιχνιδιού να περιορίζεται σε περίπου τέσσερα τετραγωνικά χιλιόμετρα, η Tencent, η εταιρία πίσω από το PUBG Mobile, λέει ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα διαρκούν περίπου 15 λεπτά, καθιστώντας το χάρτη ιδανικό για παίχτες που θέλουν μία γρηγορότερη εμπειρία παιχνιδιού.

Οι παίχτες θα βρουν νέα όπλα και οχήματα τα οποία θα είναι διαθέσιμα μόνο στο νέο χάρτη. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα υπάρχουν ειδικά δοκιμαστικά όπλα διασκορπισμένα σε όλο το χάρτη. Αυτά τα όπλα θα προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά στους αντιπάλους σε σύγκριση με τα αντίστοιχα συμβατικά, οπότε μπορούν να δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον παίχτη που θα τα ανακαλύψει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Tencent προσθέτει αποκλειστικό περιεχόμενο στο PUBG Mobile. Τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρία πρόσθεσε χαρακτήρες από το The Walking Dead για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το αποκλειστικό περιεχόμενο για τα smartphones, θα συνεχίσει να έρχεται. Αν και το PUBG Mobile δεν έχει το μέγεθος και τη φήμη του Fortnite, παραμένει ένας μεγάλος χρηματικός παράγοντας για την Tencent. Σύμφωνα με μία πρόσφατη έκθεση από την Sensor Tower, τα έσοδα της εταιρίας από το παιχνίδι ξεπέρασαν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3
  • Confused 1