Το κόστος της νέας 4K έκδοσης είναι στα $10.

Αν και η έκθεση QuakeCon αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας, η id Software βρήκε τρόπο να αναπληρώσει το κενό που άφησε, ανακοινώνοντας μία remastered 4K έκδοση του Quake. Μάλιστα, αυτή η έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη με κόστος $10 σε PC, Xbox, PlayStation και Nintendo Switch.

Η id Software αναβάθμισε το παιχνίδι ώστε να προσθέσει υποστήριξη για αναλύσεις ευρείας οθόνης έως 4K, δυναμικό φωτισμό, anti-aliasing, βάθος πεδίου αλλά και νέα μοντέλα. Η remastered έκδοση έρχεται σχεδόν δύο μήνες αφότου το παιχνίδι γιόρτασε τα 25α γενέθλιά τους στις 22 Ιουνίου.

Εκτός όμως από τις αναβαθμίσεις, η remastered έκδοση του Quake περιλαμβάνει και τα 3 expansion που κυκλοφόρησαν για το Quake. Έρχεται επίσης με ένα εντελώς νέο expansion που δημιουργήθηκε από τους προγραμματιστές των Wolfenstein: The New Order και The New Colossus και ονομάζεται Dimension of the Machine.

Οι gamers μπορούν να παίξουν είτε σε single-player λειτουργία είτε σε multiplayer, online ή split-screen. Στην περίπτωση του online οι παίκτες μπορούν να παίξουν με έως και 7 ακόμη άτομα ενώ στην περίπτωση του split-screen έως και 3. Ακόμη υπάρχει υποστήριξη cross-platform , ώστε όλοι παίκτες ανεξαρτήτου κονσόλας να παίζουν με όλους.

  • Like 4
  • Thanks 3
  • Confused 2