Η εκδήλωση Free Fly θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Αν αναρωτιέστε πότε θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι Star Citizen, αμφιβάλλουμε ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πάντως φαίνεται να βρισκόμαστε πιο κοντά στο λανσάρισμα του τίτλου από ποτέ.

Ο developer Cloud Imperium Games ανακοίνωσε ένα event διάρκειας δύο εβδομάδων για να γιορτάσει την «Invictus Launch Week» και μέχρι τις 2 Ιουνίου, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν σε εγγραφή και να δοκιμάσουν να «πετάξουν» μερικά φανταστικά διαστημικά σκάφη καθώς το παιχνίδι είναι για την ώρα «free-to-play». Επι του παρόντος, παρέχονται τρεις βασικοί τρόποι για να παίξει κάποιος το παιχνίδι, Universe, Star Marine και Arena Commander.  

Υπεύθυνος του εγχειρήματος είναι ο Chris Roberts, ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Wing Commander και του Freelancer, ενός space combat simulator που κυκλοφόρησε για PC το 2003. Ο διάδοχος του παιχνιδιού ανακοινώθηκε στο Kickstarter το 2012 με την πληθοποριστική (crowdfunded) εκστρατεία να κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένη καθώς «μαζεύτηκαν» περισσότερα από $2 εκατομμύρια. Η εκστρατεία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και μέχρι σήμερα οι developers έχουν ενισχυθεί από φίλους του πρότζεκτ με περισσότερα από $286 εκατομμύρια. Η έκταση του Star Citizen και οι φιλοδοξίες του developer έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών, με αποτέλεσμα να μετατίθεται η κυκλοφορία του διαρκώς ενώ για να «καθησυχάζει» τους backers κάθε φορά τους έδινε πρόσβαση σε μικρότερα alpha builds. 

Στο forum μας υπάρχει ένα εξαιρετικό νήμα για το παιχνίδι.

 

  • Like 4