Το Switch της Nintendo έχει ίσως την πιο ενδιαφέρουσα έκδοση του Tetris που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το Tetris 99 που προσθέτει δυνατότητα battle royale στο κλασσικό παιχνίδι. 

Όμως το ίδιο αναμένεται να συμβεί μέσα στη χρονιά και με τις mobile συσκευές αφού η N3TWORK σε συνεργασία με την "The Tetris Company", αναμένεται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι Tetris Royale σε android συσκευές, στο iPad και το iPhone. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο παιχνιδιών θα είναι ότι στη mobile έκδοση, 100 παίχτες θα μπορούν να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διαφορετικές καταστάσεις και όχι όπως στο Tetris 99 που μοναδικός σκοπός είναι το ποιος θα επιβιώσει από την «επική» μάχη. Με βάση ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από την επίσημη ανακοίνωση, οι παίχτες θα μπορούν να ολοκληρώνουν καθημερινές προκλήσεις αλλά και να ανταγωνίζονται στο Tetris Royale mode για να κερδίσουν διάφορα "δώρα" όπως power-ups και boosters τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν σε άλλες μάχες. 

Ένα ακόμη mode που θα είναι διαθέσιμο στο Tetris Royale είναι ο "Μαραθώνιος" όπου οι παίχτες θα μπορούν να εξασκηθούν στο Tetris, μαζί με χιλιάδες άλλους παίχτες από ολόκληρο τον κόσμο εκτός Κίνας. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη και μια πρώτη beta έκδοση αναμένεται τους επόμενους μήνες.

 

  • Like 1