Οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες ανακοινώσεις που έγιναν στα The Game Awards 2021.

Τα Game Awards 2021 περιλάμβαναν πολλές μεγάλες ανακοινώσεις παιχνιδιών και απροσδόκητες εκπλήξεις, καθώς και μερικές πολυαναμενόμενες πρώτες εικόνες από project που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως. Από την επιστροφή ενός αδρανούς franchise μέχρι και νέα παιχνίδια από μία από τις πιο διάσημες υπερ-ηρωίδες όλων των εποχών, ήταν μια μεγάλη βραδιά για νέα παιχνίδια αλλά και ανακοινώσεις που σχετίζονται με παιχνίδια. Πάμε να δούμε όμως τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις από τα Game Awards 2021.

Wonder Woman

Ένα νέο παιχνίδι σχεδιασμένο από την Monolith, το στούντιο πίσω από τα παιχνίδια Middle-Earth: Shadow of Mordor και Shadow of War. Το παιχνίδι Wonder Woman ήταν μία από τις πρώτες εκπλήξεις από τα The Game Awards 2021. Λίγα είναι γνωστά για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, αλλά η φήμη του στούντιο μιλάει από μόνη της όταν πρόκειται για τη δημιουργία open-world παιχνιδιών.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Αναπτύχθηκε από την Rocksteady Games του Batman: Arkham, το Suicide Squad: Kill the Justice League είχε προηγουμένως αποκαλυφθεί σε trailer. Ωστόσο, στα The Game Awards 2021 είδαμε μια πρώτη ματιά από το gameplay του παιχνιδιού. Το βίντεο έδειχνε τους Harley Quinn, Deadshot και αρκετούς άλλους «κακούς» να πολεμούν τον Flash, ο οποίος φαίνεται να έχει μολυνθεί και να μην αισθάνεται πραγματικά ο εαυτός του. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Alan Wake 2

Το πολυαναμενόμενο sequel του Alan Wake αποκαλύφθηκε επιτέλους από την Remedy Entertainment και αυτή τη φορά θα είναι λιγότερο ένα ψυχολογικό θρίλερ και περισσότερο ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι τρόμου επιβίωσης (survival horror). Ο creative director Same Lake και η ομάδα του έκαναν τελευταία φορά το Control, το οποίο έκανε αφηγηματικές συνδέσεις μεταξύ των δύο παιχνιδιών κάτι πολύ πιθανό να το δούμε να επεκτείνεται και στο Alan Wake 2. Και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του Alan Wake ήταν αποκλειστικά για το Xbox, αν και αργότερα κυκλοφόρησε ως remastered έκδοση και σε άλλες πλατφόρμες.

Star Wars: Eclipse

Τοποθετημένο κατά την περίοδο του High Republic, το Star Wars: Eclipse φαίνεται να είναι ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού Star Wars, και όχι μόνο επειδή εξερευνά μια περίοδο που δεν έχουμε δει σε άλλα παιχνίδια. Αναπτύχθηκε από την Quantic Dream, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τα adventure παιχνίδια αφήγησης και όχι τόσο σε action τίτλους ή shooter. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό μένει να φανεί, αλλά το concept «light side» και «dark side» φαίνεται ιδανικό.

Halo τηλεοπτική σειρά

Το πλήρες trailer για την επερχόμενη σειρά Halo της Paramount+ προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021, δίνοντάς μας μια σύντομη ματιά στους Σπαρτιάτες και τους πεζοναύτες, καθώς στον Pablo Schreiber με τη στολή του Master Chief. Αν και «πλήρες» το trailer, διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό, αλλά μας έδωσε επίσης κάποιο backstory είτε για την Cortana είτε για την Catherine Halsey, προφανώς προσανατολισμένο στον ίδιο τον Master Chief. Το trailer έρχεται μόλις μια μέρα μετά την έναρξη του campaign mode στο Halo Infinite.

  • Like 2