Το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο The Witcher 3: Wild Hunt έδωσε στην δημοσιότητα η CD Projekt Red με το νέο trailer να αποκαλύπτει διάφορα στοιχεία για την υπόθεση του παιχνιδιού ενώ βλέπουμε σκηνές από κυνήγι θυσαυρού, μάχες, τελετουργίες κ.ά.

Η CD Projekt Red αποκάλυψε μόλις πρόσφατα το πεντάλεπτο trailer του open-world action RPG και πέρα από τα παραπάνω μπορούμε να δούμε ορισμένους από τους εχθρούς και πλάσματα που οι gamers θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν και δύο expansions του παιχνιδιού, που θα προσφέρουν 30 ώρες παιχνιδιού επιπλέον στο The Witcher 3: Wild Hunt.

 

Στο παιχνίδι, ο χρήστης αναλαμβάνει τον ρόλο του Geralt of Rivia, ενός μισθοφόρου εξολοθρευτή τεράτων, ο οποίος υπογράφει το συμβόλαιο της ζωής του: να εντοπίσει το Παιδί της Προφητείας, ένα ζωντανό όπλο που έχει την δυνατότητα να αλλάξει την όψη του κόσμου.

 

Ο Geralt of Rivia θα ταξιδέψει κατά μήκος του Βόρειο Βασίλειου, μία αχανή ήπειρο γεμάτη με εμπορικές πόλεις, μυστηριώδη νησιά, επικίνδυνα ορεινά περάσματα και ξεχασμένες σπηλιές για να εξερευνήσετε. Στην διάθεση του χρήστη θα υπάρχουν εκατοντάδες πανοπλίες και αναβαθμίσεις όπλων, θανατηφόρα σπαθιά και μαγικές ικανότητες για να εκμεταλλευτεί.