Μπορεί να χρειάστηκαν χρόνια, ωστόσο το sequel του Sensible Soccer αναμένεται να λανσαριστεί για PCs και κονσόλεςτου χρόνου.

Οι εταιρείες Tower Studios και KPL αποκάλυψαν πρόσφατα ότι το Sociable Soccer θα διατεθεί για τις κονσόλες PS5, PS4, Switch, Xbox Series X|S και το Steam το 2ο τρίμηνο -δηλαδή την Άνοιξη- του 2022. Ο developer του τίτλου δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να δείξει το παιχνίδι σε δράση ωστόσο υπόσχεται βελτιωμένο gameplay, ευκρινέστερα γραφικά και καλύτερο matchmaking από την έκδοση Apple Arcade.

Αν αγοράσατε την έκδοση Early Access στο Steam το 2017, τότε να ξέρετε ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ξανά το παιχνίδι με την Tower Studios να υπόσχεται έναν νέο κωδικό για όταν διατεθεί το Sociable Soccer μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Valve.

Το Sociable Soccer είναι πρακτικά το αντίθετο από αυτό που προσφέρουν «ρεαλιστικά» παιχνίδια ποδοσφαίρου όπως το FIFA 22. Ο στόχος είναι να παίζετε εύκολα και να είναι γρήγορο και διασκεδαστικό. Μπορείτε για παράδειγμα να στέλνετε… emojis στον αντίπαλο σας.

Δεν πρόκειται να αρέσει σε όλους, και σίγουρα όχι στους φανατικούς των παιχνιδιών ποδοσφαίρου που θέλουν πραγματικές ομάδες και παίκτες, ωστόσο ενδέχεται να του δώσετε μία ευκαιρία αν ψάχνετε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου για να περάσετε λίγη ώρα διασκεδάζοντας με τη μπάλα στα πόδια.

  • Like 7