Πλησιάζοντας πολύ κοντά στο ρεκόρ πωλήσεων που έθεσε η Sony με το PlayStation 2

Κατά τα τελευταία της οικονομικά αποτελέσματα, η Take-Two Interactive αποκάλυψε πως το Grand Theft Auto V ξεπέρασε τις 155 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Το προηγούμενο νούμερο που ξέραμε από τα οικονομικά της αποτελέσματα ήταν τα 150 εκ. αντίτυπα.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η ανακοίνωση των 150 εκ. έγινε μόλις τον Αύγουστο, που σημαίνει πως μέσα σε μόλις τρεις μήνες πουλήθηκαν 5 εκ. επιπλέον αντίτυπα και είναι το δεύτερο τρίμηνο στο οποίο έφτασε αυτόν τον αριθμό πωλήσεων.

Με την καθυστέρηση της next-gen έκδοσης του GTA V να απέχει ακόμη αρκετούς μήνες (αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022), δύσκολα θα περίμενε κανείς να σημειώσει τόσο εντυπωσιακές πωλήσεις, όλα αυτά τα χρόνια μετά. Σύμφωνα με την Take-Two, το GTA Online συνεχίζει να είναι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του, για το οποίο πρόσφατα είδαμε νέο υλικό με το Los Santos Tuners update.

Τέλος, η εταιρεία πρόσθεσε πως τα GTA V και GTA Online ήταν υπεύθυνα για το μεγαλύτερο μερίδιο εσόδων, μαζί με τα Borderlands 3 και NBA 2K.

  • Thanks 1
  • Sad 1