Ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη Nintendo of Europe ότι η νέα έκδοση της γνωστής φορητής παιχνιδομηχανής Nintendo DS, με την κωδική ονομασία Nintendo DSi XL θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Μαρτίου στη χώρα μας. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες του Nooz.gr ότι το «νέο» φορητό θα υποστηρίζει τα ίδια ακριβώς παιχνίδια, αλλά θα τα προβάλλει καλύτερα, χάρη στα δικά του τεχνικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, το Nintendo DSi XL χαρακτηρίζεται από τις δύο οθόνες 4.2 ιντσών που είναι 93% μεγαλύτερες από αυτές του υπάρχοντος συστήματος.

 

Ακόμη, προσφέρει βελτιωμένη οπτική γωνία στην οθόνη και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, βυσσινί και σκούρο καφέ με ματ φινίρισμα στο εξωτερικό του περίβλημα. Το σύστημα έχει προεγκατεστημένα δυο παιχνίδια Nintendo DSi Ware, τα Dr Kawashima’s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition και το Dictionary 6 in 1 με λειτουργία κάμερας, καθώς επίσης και τον Nintendo DSi Browser, που δίνει τη δυνατότητα πλοήγησης στο Internet μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

 

Το DSi XL θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Nintendo DSi που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2009 δίνοντας σας τη δυνατότητα να κατεβάσετε παιχνίδια μέσω του Nintendo DSi Shop, να δημιουργήσετε, να προσαρμόσετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική.

 

Source.png Πηγή: nooz.gr