Όπως είχε υποσχεθεί, η Nintendo κυκλοφόρησε 10λεπτο βίντεο το οποίο περιέχει gameplay του The Legend of Zelda: Tears of Kingdom, δίνοντας τη δυνατότητα να δούμε πώς οι προγραμματιστές θα βελτιώσουν τη φόρμουλα του εξαιρετικού Breath of the Wild.

Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός Eiji Aonuma, αφού επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί, σημειώνει ότι η ένωση αντικειμένων (fuse) παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Μπορείτε να κατασκευάσετε ισχυρότερα όπλα, να κατασκευάσετε ακόμα και οχήματα όπως μηχανοκίνητες βάρκες και hovercraft. Οι εχθροί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν όπλα που έχουν συγχωνευτεί, ωστόσο δεν θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι μια αγαπημένη στρατηγική μάχης θα λειτουργήσει.

Το βίντεο δείχνει επίσης έναν τρόπο για να φτάσετε στα πλωτά νησιά πάνω από το Hyrule (χρησιμοποιώντας μια ικανότητα ανάκλησης σε μια πέτρα ανελκυστήρα) και τι συμβαίνει αν πέσετε ή πηδήξετε. Έχετε τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω, οπότε μπορείτε να γλιστρήσετε σε μακρινές περιοχές ή να πέσετε γρήγορα προς το έδαφος. Πολλοί μηχανισμοί φαίνονται οικείοι, οπότε δεν θα χρειαστεί να ξαναμάθετε τα βασικά.

Χωρίς έκπληξη, η Nintendo σχεδιάζει κάτι ξεχωριστό για τους λάτρεις του Legend of Zelda, κυκλοφορώντας μια ειδική έκδοση της κονσόλας (φωτογραφία). Συγκεκριμένα η Ιαπωνική εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα Tears of the Kingdom OLED Switch με τιμή 360 δολαρίων στις 28 Απριλίου, αρκετές ημέρες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού το οποίο είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 12 Μαΐου. Δυστυχώς, δεν θα λάβετε αντίγραφο του νέου Zelda, αλλά θα έχετε πλούσιο εικαστικό πάνω στο Switch, στα χειριστήρια Joy-Con και το dock, το οποίο προέρχεται από το παιχνίδι. Αν έχετε ήδη Switch, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το Tearsedition Pro Controller (75 δολάρια) ή τη θήκη μεταφοράς (25 δολάρια).

image.png.74d1ce78ca3ee580f5d602c6f2846bc5.png

  • Like 5
  • Thanks 1