Συνεχίζονται οι εορτασμοί για τα 35 χρόνια από την κυκλοφορία του Super Mario Bros., με μια ειδικά χρωματισμένη κονσόλα που δεν περνάει απαρατήρητη.

Η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα μια νέα έκδοση του Nintendo Switch, με έντονα μπλε και κόκκινα χρώματα που -αν μη τι άλλο- φέρνουν στον νου τον αγαπημένο υδραυλικό που «έσβησε» 35 κεράκια το 2020. 

Το νέο Nintendo Switch Mario Red & Blue Edition θα γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Super Mario 3D World + Bowser's Fury στις 12 Φεβρουαρίου, με την τιμή πώλησης για την ευρωπαϊκή αγορά να έχει οριστεί στα 299€. Πρόκειται για την βελτιωμένη έκδοση του Nintendo Switch και δεν θα υπάρξει αντίστοιχα χρωματισμένη έκδοση του αποκλειστικά φορητού Nintendo Switch Lite.

Μέσα στο πακέτο, περιλαμβάνονται η κονσόλα με κόκκινο σώμα, κόκκινο Dock, κόκκινα χειριστήρια Joy-Con, μπλε Joy-Con Grip και μπλε Joy-Con Straps, ενώ επίσης περιλαμβάνεται μια θήκη μεταφοράς σε παρόμοια χρώματα, κάτι που τυπικά δεν περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο Nintendo Switch.

EriYb86WMAM-I3r?format=jpg&name=large EriYciwXEAc2Mnt?format=jpg&name=large

EriYbD4W4AMuEbu?format=jpg&name=large EriYaGlWMAYjdoY?format=jpg&name=large

Η κονσόλα και το Super Mario 3D World + Bowser's Fury φαίνεται πως θα είναι οι τελευταίες «εορταστικές» κυκλοφορίες που αφορούν τη μασκότ της εταιρείας, μιας και πλέον διανύουμε το 36ο έτος από την αρχική του εμφάνιση, όμως δεν αποκλείεται η Nintendo να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις για το μέλλον.

Τέλος, το νέο τρέιλερ για το Bowser's Fury, το expansion επί του αρχικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε μονάχα για Wii U, δείχνει δύο εντελώς νέες μορφές για τους Mario και Bowser και η αναμέτρησή τους αναμένεται πιο εκρηκτική από ποτέ.