Το δημοφιλές online παιχνίδι δεν θα είναι πλέον αποκλειστικά διαθέσιμο σε PC και PS4.

Nintendo Switch, Xbox Series X/S και Xbox One ετοιμάζονται να υποδεχθούν αυτό το καλοκαίρι το δημοφιλές παιχνίδι Fall Guys: Ultimate Knockout. Το παιχνίδι έκανε ντεμπούτο σε PlayStation 4 και PC τον Αύγουστο του 2020 και έγινε γρήγορα παγκόσμια επιτυχία. Μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλονταν στην αυξημένη ζήτηση για ψυχαγωγία από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ένα παιχνίδι που είναι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εθιστικό.

Το παιχνίδι υποστηρίζει έως και 60 παίκτες ανά γύρο οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με παράξενες και διασκεδαστικές προκλήσεις. Έπειτα από μία ποικιλία προκλήσεων σε διάφορες τοποθεσίες, ο τελευταίος παίκτης που θα απομείνει είναι και αυτός που κερδίζει.

Από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, η Mediatonic, η ομάδα που το ανέπτυξε, συνεργάστηκε με γνωστούς streamers, gaming χαρακτήρες και τεχνολογικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων των Ninja, Sonic the Hedgehog και Amazon.

Αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι βρίσκεται στην τρίτη του σεζόν ενώ ήδη η κινεζική εταιρία Bilibili αναπτύσσει μία έκδοση του παιχνιδιού ειδικά για φορητές συσκευές για χρήστες στην Κίνα που θα ονομάζεται Jelly Bean: Ultimate Knockout.