Η μικρή κονσόλα θα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου.

Για την 35η επέτειο του The Legend of Zelda, η Nintendo κυκλοφορεί μία Game & Watch φορητή κονσόλα με θέμα το Zelda και θα ενσωματώνει τέσσερα παιχνίδια. Οι κάτοχοι θα μπορούν να παίξουν τα The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link και The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Το τέταρτο παιχνίδι θα είναι το Game & Watch: Vermin, με τον αρχικό χαρακτήρα να έχει αντικατασταθεί από τον Link. Εκτός από παιχνίδια, η μικρή κονσόλα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακό ρολόι ή χρονόμετρο.

Το Game & Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου με κόστος τα $49,99 ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία, τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ. Η προηγούμενη κονσόλα Game & Watch που κυκλοφόρησε για την 35η επέτειο του Mario έχει τρία παιχνίδια, τα πρωτότυπα Super Mario Bros, Super Mario Bros 2 και το Game & Watch Ball.

nintendo-game-and-watch-zelda-2.jpg.672fd0f84282974cafd1a69508891f71.jpg

Αυτή η έκδοση έχει παρόμοιο σχεδιασμό και την ίδια έγχρωμη οθόνη LCD με την έκδοση του Mario αλλά ταυτόχρονα είναι και μοναδικό καθώς περιλαμβάνει κουμπί έναρξης (start) και επιλογής (select) για την πλοήγηση στα παιχνίδια Zelda. Πιθανότατα, αν δεν αλλάξει κάτι στην στρατηγική της η Nintendo, η μικρή κονσόλα θα διαθέτει και θύρα φόρτισης USB-C.

  • Like 4