Τα remaster των Paper Mario, Super Mario 64 και Super Mario Galaxy φαίνεται πως ετοιμάζει για αυτή τη χρονιά η Ιαπωνική εταιρία.

Το Super Mario Bros γιορτάζει και γίνεται 35 χρονών με τη Nintendo να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία με τρόπο που θα μείνει στην ιστορία. Λέγεται πως η Ιαπωνική εταιρία, εργάζεται πάνω σε διάφορα παιχνίδια Mario, συμπεριλαμβανομένου και κάποιες εκδόσεις remaster κλασσικών τίτλων.

Αν και αρκετά παιχνίδια Mario είναι ήδη διαθέσιμα στην κονσόλα της μέσω των υπηρεσιών NES και SNES Switch Online, η Nintendo, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό VGC, σχεδιάζει να αναπτύξει από την αρχή τους περισσότερους κλασσικούς τίτλους του Mario. Οι τίτλοι αυτοί θα συμπεριλαμβάνουν το Super Mario Galaxy αλλά και μία deluxe έκδοση του Super Mario 3D World με περισσότερα διαθέσιμα level, όπως αναφέρει το Eurogamer. Λέγεται επίσης πως ένα νέο Paper Mario βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με νέες κυκλοφορίες των Super Mario 64 αλλά και Super Mario Sunshine.

Η Nintendo είχε σκοπό να αποκαλύψει τα σχέδιά της για τον εορτασμό των 35 χρόνων Super Mario, κατά τη διάρκεια της E3, αλλά η έκθεση ακυρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες λόγω κορωνοϊού. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζει κάποιο online event όπως το Nintendo Direct, για να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Engadget