Η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo αναμένεται να κοστίζει περισσότερο από την τρέχουσα γενιά.

Το πολυαναμενόμενο Nintendo Switch Pro με την OLED οθόνη θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, όπως αναφέρουν πηγές του Bloomberg. Η Nintendo θα μπορούσε να ανακοινώσει τη νέα κονσόλα πριν από την έκθεση E3 που ξεκινά στις 12 Ιουνίου. Άνθρωποι του Eurogamer επίσης επιβεβαίωσαν την παραπάνω εξέλιξη. Αυτό θα επέτρεπε στους εκδότες να παρουσιάσουν τα νέα τους παιχνίδια πριν από την επίσημη κυκλοφορία της κονσόλας.

Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι το αναβαθμισμένο Switch Pro θα κοστίζει περισσότερο από το Switch που κυκλοφορεί σήμερα. Κάτι που φαντάζει λογικό, με την πρώτη κονσόλα να κυκλοφορεί ήδη από το 2017. Το Switch Pro θα πωλείται παράλληλα με το Switch Lite ενώ η Nintendo ίσως με την πάροδο του χρόνου καταργήσει εντελώς τη βασική έκδοση.

Οι εταιρείες που συναρμολογούν το Switch Pro αναμένεται να ξεκινήσουν τις αποστολές της κονσόλας ήδη από τον Ιούλιο, έτσι ώστε η Nintendo να έχει επαρκές απόθεμα κατά την κυκλοφορία της. Ωστόσο, η παραγωγή αναμένεται να αυξήσει ταχύτητα μόνο το τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου, πιθανόν για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση κατά την περίοδο των διακοπών.

Το Nintendo Switch Pro θα διαθέτει OLED οθόνη 7’’ ανάλυσης 720p. Αναμένεται επίσης, να φέρει αναβαθμισμένη ανάλυση από 1080p σε 4K όταν θα είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Φήμες λένε πως η νέα κονσόλα ίσως χρησιμοποιήσει ένα τσιπ της Nvidia ώστε να βοηθήσει sτη μετάβαση σε υψηλότερες αναλύσεις.

  • Like 6
  • Thanks 2