Η εταιρεία δεν θα εστιάσει μόνο στα NES και SNES παιχνίδια.

Η συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch λέγεται πως θα δώσει πρόσβαση και σε νεότερα παιχνίδια εκτός από τίτλους του NES και SNES. Σύμφωνα με το τελευταίο podcast Nate the Hate, η Nintendo ενδέχεται να προσθέσει παιχνίδια Game Boy και Game Boy Color στο Switch Online τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με το ίδιο podcast, κάποιοι χρήστες είχαν αναφέρει το 2019 πως η υπηρεσία της Nintendo διαθέτει τέσσερις emulators και από αυτούς οι δύο ακόμη δεν έχουν ακόμη χρησιμοποιηθεί. Θεωρούν ότι αυτοί οι emulators είναι για τίτλους Game Boy και Game Boy Color. Τόσο η ιστοσελίδα Nintendo Life όσο και η Eurogamer επιβεβαίωσαν την είδηση μέσα από δικές τους πηγές.

Το Switch Online κλείνει τα 3 χρόνια σε λίγες εβδομάδες. Έγινε διαθέσιμο στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018, προσφέροντας στα μέλη πρόσβαση σε ρετρό παιχνίδια για δύο από τις παλαιότερες κονσόλες της εταιρείας. Από τότε, η εταιρεία προσθέτει τακτικά όλο και περισσότερα παιχνίδια SNES και NES, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων κλασικών όπως η σειρά Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Zelda II και Donkey Kong. Η προσθήκη τίτλων Game Boy σημαίνει ότι η Nintendo θα έχει αρκετά παιχνίδια να προσφέρει στο άμεσο μέλλον και η βιβλιοθήκη δεν θα ξεμείνει από «νέους» τίτλους.

Η πηγή της ιστοσελίδας Nintendo Life δεν είναι αισιόδοξη για το ενδεχόμενο η Nintendo να κυκλοφορήσει τίτλους Game Boy Advance στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με το Eurogamer ωστόσο, άλλες ρετρό πλατφόρμες είναι στα σχέδια της Nintendo, αν και η  ιαπωνική εταιρεία, όπως αναμενόταν φυσικά, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες, λέγοντας στην ιστοσελίδα The Verge πως δεν έχει τίποτα να αναφέρει για αυτό το θέμα.