Μία μεγάλη αναβάθμιση συστήματος θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ώρες για το PlayStation 4, η οποία προσθέτει ορισμένα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά στην κονσόλα της Sony.

Ανάμεσα στις αλλαγές που έρχονται με την έκδοση 4.50 του firmware, είναι το “boost mode” για όσους διαθέτουν την έκδοση Pro του PlayStation 4. Σύμφωνα με την Sony, το νέο αυτό χαρακτηριστικό σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλότερη απόδοση σε συγκεκριμένους τίτλους που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί (δεν έχουν δεχτεί patch) για να εκμεταλλεύονται τον ταχύτερο επεξεργαστή και GPU του νέου PS4 Pro.

 

Οι κάτοχοι επίσης του PS4 θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνδέσουν ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο στην κονσόλα για πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο (τώρα μπορείτε να κατεβάζετε και να αποθηκεύετε παιχνίδια σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB 3.0 χωρητικότητας έως και 8TB).

 

Το update φέρνει επίσης αρκετές ακόμα μικρότερες αλλά χρήσιμες προσθήκες και βελτιώσεις, όπως στην ανάλυση του Social Screen του PlayStation VR καθώς και σε Cinematic Mode. Επίσης θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε voice chat όταν χρησιμοποιείτε το Remote Play και παίζετε κάποιο παιχνίδι στο PC σας ή σε κάποιο κινητό Xperia (το PS Vita δεν φαίνεται να υποστηρίζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό).

 

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη για custom wallpapers, ορισμένες βελτιώσεις στα mobile apps Messages και Communities καθώς και ένα νέο status update που σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε κάποιος φίλος σας έκανε log in μέσω κάποιας φορητής συσκευής και όχι μέσω της κονσόλας του.

 

Link.png Site: The Verge