Η Sony το πήρε επιτέλους απόφαση και ετοιμάζεται να αποκαλύψει και τις τελευταίες “λεπτομέρειες” σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του PS5.

Με τη Microsoft να έχει ανοίξει τα χαρτιά της τόσο σε ό,τι αφορά το Xbox Series X, όσο και σχετικά με το μικρότερο -και φθηνότερο- “αδελφάκι” του, Xbox Series S, άπαντες περίμεναν την απάντηση της Sony. Αυτή μπορεί να μην ήρθε την τρέχουσα εβδομάδα, όμως όπως όλα δείχνουν θα έρθει την επόμενη.

Η Sony ανακοίνωσε ψηφιακή εκδήλωση για την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 23:00 με τον Sid Shuman να αναφέρει σε κείμενό του πως θα παρουσιαστούν “κάποια από τα σπουδαία παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για το PS5 κατά το λανσάρισμά του (και πιο μετά!)”, όμως το “ζουμί” της ιστορίας, δε θα ‘ναι άλλο από την ημερομηνίες κυκλοφορίας της κονσόλας και έναρξης προπαραγγελιών, καθώς επίσης και τις τιμές των δύο μοντέλων.

Το “PlayStation 5 Showcase” αναμένεται να διαρκέσει περί τα 40 λεπτά και αν κρίνουμε από τα όσα προανήγγειλε η Sony, θα περιλαμβάνει first και third-party τίτλους.