Οι συνθήκες και η κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ δεν άφησαν περιθώρια στη Sony.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες, με τις εκατοντάδες καθημερινές συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και του πένθους των Αμερικανικών πολιτών για την απεχθή, αδικαιολόγητη και στυγερή δολοφονία του George Floyd μπροστά στις κάμερες από αστυνομικούς στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να μην προχωρήσει στην πραγματοποίηση της προγραμματισμένης online εκδήλωσης για τις 4 Ιουνίου, από όπου θα μαθαίναμε λεπτομέρειες για τα παιχνίδια που πρόκειται να δούμε στο PlayStation 5.

Η εταιρεία έκανε γνωστό μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα ότι αν και κατανοεί τον ενθουσιασμό της παγκόσμιας κοινότητας των gamers να μάθει για τα παιχνίδια του PS5, εντούτοις, όπως λέει, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για εορτασμούς, και για αυτό το λόγο, κάνει ένα βήμα προς τα πίσω, για να ακουστούν περισσότερο σημαντικές φωνές.

Στην online εκδήλωση διάρκειας περίπου μίας ώρας θα είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για τους τίτλους που θα λανσάρονταν παράλληλα με την κονσόλα νέας γενιάς της εταιρείας. Η απόφαση της Sony, έρχεται λίγο μετά από εκείνη της Google, η οποία δεν θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του Android 11 beta λόγω της κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ. Για την ώρα, η Sony δεν έχει διευκρινίσει πότε σκοπεύει να πραγματοποιήσει την εκδήλωση για τα παιχνίδια του PS5.

  • Like 2
  • Confused 5
  • Sad 1