Η Sony ανακοίνωσε επιτέλους τα δικά της καλύμματα για τις κονσόλες PlayStation 5, τα οποία είναι διαθέσιμα στους χρωματισμούς Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple.

Μαζί με τα νέα, πολύχρωμα καλύμματα για τις δύο κονσόλες PlayStation 5, τόσο την έκδοση με το Ultra HD Blu-Ray όσο και την Digital Edition, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και νέα χρώματα για το χειριστήριο DualSense, που έρχονται να συμπληρώσουν τους χρωματισμούς Midnight Black και Cosmic Red που είχαν διατεθεί πριν λίγο καιρό. Πιο συγκεκριμένα το ασύρματο χειριστήριο θα είναι τώρα διαθέσιμο και στους χρωματισμούς Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple. Τα καλύμματα τοποθετούνται εύκολα – απλώς αφαιρείτε το λευκό κάλυμμα της κονσόλας και το αντικαθιστάτε με κάποιο από τα νέα καλύμματα που ανακοίνωσε η Sony.

Τα καλύμματα Midnight Black και Cosmic Red για το PS5 θα διατεθούν από τις αρχές Ιανουαρίου του 2022 στις χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ταιβάν, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Βιετνάμ, Κορέα και Φιλιππίνες. Τα καλύμματα Nova Pink, Galactic Purple και Starlight Blue θα λανσαριστούν στις παραπάνω χώρες μέσα στο πρώτο μισό του 2022.

Η εταιρεία λέει πως σκοπεύει να διαθέσει τα καλύμματα και σε άλλες χώρες κατά τη διάρκεια της χρονιάς ωστόσο για την ώρα δεν μπορεί να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες με τις ακριβείς ημερομηνίες διάθεσης των νέων χρωμάτων του ασύρματου χειριστηρίου DualSense και των καλυμμάτων να διαφέρουν ανά χώρα, οπότε καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρονται να ρωτήσουν τον τοπικό retailer για τη διαθεσιμότητα τους. Να αναφέρουμε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία και στην Γερμανία, θα διατεθεί ένας περιορισμένος αριθμός των νέων αξεσουάρ μέσω «early access» για τους πελάτες του direct.playstation.com (στις 14 Ιανουαρίου το DualSense σε Galactic Purple, στις 21 Ιανουαρίου τα καλύμματα Midnigh Black και Cosmic Red κ.ά.).

PS5_COLORS_.jpg

Πριν ανακοινώσει τα δικά της καλύμματα, η Sony είχε απειλήσει εταιρείες όπως η DBrand με αγωγή εφόσον δεν αφαιρούσαν από τις ιστοσελίδες και τα ράφια των καταστημάτων τα custom καλύμματα που παραβίαζαν τις πατέντες της, με την DBrand να αντικαθιστά τα καλύμματα με δικής της σχεδίασης.

  • Like 6
  • Confused 2