Μπορεί η μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών, η E3, να ακυρώθηκε τη φετινή χρονιά, όμως αυτός ο Ιούνιος φέρνει νέα τουλάχιστον από το στρατόπεδο της Sony. 

Ο δημιουργός του PS5, προχώρησε τις πρωινές ώρες στην μετάδοση του νέου State of Play video, όπου για 30 λεπτά είδαμε μια σειρά ανακοινώσεων που αφορούν όχι μόνο τις πλατφόρμες της Sony αλλά και το PC όπου η εταιρεία φέρνει ακόμα περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation. Ας δούμε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις οι οποίες συνοδεύονται από αντίστοιχα trailers.

Resident Evil 4 Remake

Η Capcom ανακοίνωσε το remake του Resident Evil 4. Ένα σύντομο κινηματογραφικό τρέιλερ έκανε το ντεμπούτο του μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού που έχει οριστεί για τις 23 Μαρτίου 2023.

Spider-Man Remastered / Spider-Man: Miles Morales (PC)

Από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις ήταν η έλευση των δύο Spider-Man παιχνιδιών της Insomniac, αυτή τη φορά στα PC. Υπενθυμίζουμε ότι και τα δύο παιχνίδια αποτελούσαν μέχρι πρότινος αποκλειστικότητες του PlayStation. Το Spider-Man Remastered θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα έρθει και το Miles Morales.

Horizon Forbidden West Update

Η Guerilla ανακοίνωσε μια μεγάλη αναβάθμιση για το επιτυχημένο παιχνίδι της, η οποία κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα και φέρνει μεταξύ άλλων το Game+ mode.

Horizon Call of the Mountain (PSVR2)

Πίσω από την ανάπτυξη του Horizon Call of the Mountain βρίσκονται οι Guerilla και Firesprite, και το παιχνίδι αναμένεται να είναι από τα πρώτα παιχνίδια του επερχομένου PlayStation VR2 της Sony, την επόμενη γενιά του headset εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας.

The Callisto Protocol (PS4/PS5)

Νέο trailer για το "The Callisto Protocol το οποίο κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου για PlayStation 4 και 5.

Final Fantasy XVI

Το επόμενο mainline παιχνίδι Final Fantasy της Square Enix είναι το Final Fantasy 16 με την εταιρεία να μοιράζει νέες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκπομπής State of Play της Sony. Το σχεδόν 3λεπτο τρέιλερ έχει δράκους, μάχες και μιλάει για πόλεμο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023.

Street Fighter 6 

Το Street Fighter 6 ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 με ένα σύντομο teaser trailer που παρουσιάστηκε στο esports Capcom Pro Tour. Η Capcom μας έδωσε επιτέλους μια κανονική ματιά στο επόμενο μέρος του Street Fighter franchise.

Stray (PS4/PS5)

Το cyberpunk παιχνίδι της BlueTwelve Studio στο οποίο χειρίζεστε μια γάτα της και το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν κάθε είδους γατίσια δραστηριότητα, όπως να ρίχνουν πράγματα, να γλείφουν τον ίδιο τους τον πισινό και να καταστρέφουν έπιπλα - θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου για PlayStation 4 και PlayStation 5. Τα μέλη του PlayStation Plus θα το αποκτήσουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Season: A letter to the future

Το Season: A letter to the future, ένα indie παιχνίδι από το Scavengers Studio, θα κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο στο PlayStation 4, PlayStation 5, και Windows PC.

Μερικά ακόμα trailers

 

  • Like 1