Βρες τον δρόμο για την κορυφή της τροφικής αλυσίδας, πάρε μέρος στην περιπέτεια των Μάγια με τη Lara Croft και εξερεύνησε νέες περιοχές στον 17ο αιώνα.

Το PlayStation Plus ξεκινά το 2021 δυναμικά. Οι συνδρομητές του PS Plus θα λάβουν δωρεάν τα Shadow of the Tomb Raider και Greedfall για το PS4 αλλά και το Maneater για PS5 στις 5 Ιανουαρίου.

Maneater

Με το Maneater ο χρήστης χειρίζεται το κορυφαίο αρπακτικό των θαλασσών, έναν τρομακτικό καρχαρία. Πρόκειται για ένα RPG παιχνίδι δράσης στο οποίο ο παίχτης ξεκινά ως ένας μικρός καρχαρίας «κουτάβι» που πρέπει να επιβιώσει στον σκληρό θαλάσσιο κόσμο τρώγοντας άλλα ψάρια. Πρόκειται για ένα περιβάλλον open world στο οποίο ο παίχτης έρχεται αντιμέτωπος με διαφορετικούς εχθρούς, είτε τον ίδιο τον άνθρωπο είτε την άγρια φύση. Ο παίχτης πρέπει να βρει τους απαραίτητους πόρους για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο από αυτό που ήθελε η ίδια η φύση και να δημιουργήσει τον πιο δυνατό και τρομακτικό καρχαρία.

Shadow of the Tomb Raider

Άλλη μία περιπέτεια με τη θρυλική Lara Croft. Εξερεύνηση μέσα στα δάση, επιβίωση σε πυκνές και επικίνδυνες ζούγκλες της Νότιας Αμερικής και ένας μεγάλος αγώνας για τη διάσωση του κόσμου από την αποκάλυψη των Μάγια. Ο παίχτης εκτός του ότι πρέπει να συγκεντρώνει συνεχώς τους απαραίτητους πόρους για την επιβίωσή του πρέπει να χρησιμοποιεί και το περιβάλλον προς όφελός του, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιεί τη λάσπη για να καλύψει την παρουσία του. Μαζί στα παραπάνω υπάρχουν και αρκετοί επικίνδυνοi γρίφοι που κάνουν την περιπέτεια της Lara Croft ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Greedfall

Ένα εντυπωσιακό RPG παιχνίδι δράσης, στο οποίο ο παίχτης εξερευνεί αχαρτογράφητα νέα εδάφη καθώς περπατά σε ένα απομακρυσμένο νησί γεμάτο από πλούτη, χαμένα μυστικά και φανταστικά πλάσματα. Ο παίχτης έχει την πλήρη ελευθερία να διαμορφώσει τις ικανότητές του, τα ξόρκια και τις δεξιότητές του και να αποφασίσει αν θα ολοκληρώσει τους στόχους του είτε με μάχη, με διπλωματία, εξαπάτηση ή μυστικότητα. Ένας νέος κόσμος που θα σφυρηλατηθεί με φιλίες και προδοσίες ανάμεσα σε συντρόφους και ολόκληρες φατριές.

Και τα 3 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα έως και τις 3 Φεβρουαρίου.

  • Like 2