Η Sony κυκλοφόρησε τη νέα ενημέρωση για το PlayStation 4 η οποία βελτιώνει ανάμεσα σε όλα τη λειτουργία Party.

Έτσι οι συμμετέχοντες σε μια τέτοια ομάδα, ανεβαίνουν από τους 8 στους 16, δίνοντας πάντα τη δυνατότητα σε φίλους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους είτε μέσω φωνής είτε μέσω κειμένου ακόμα και αν ασχολούνται με διαφορετικά παιχνίδια ή εφαρμογή ο καθένας. Επιπλέον σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία, έχουν υπάρξει σημαντικές βελτιώσεις στη συνδεσιμότητα μέσω δικτύου αλλά και στην ποιότητα του ήχου. 

Ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της έβδομης έκδοσης του PS4 System Update είναι η υποστήριξη του Remote Play από όλα τα android smartphones, φτάνει αυτά να τρέχουν την έκδοση 5.0 ή ανώτερη της mobile πλατφόρμας της Google. Μέχρι σήμερα η Sony έδινε τη δυνατότητα του Remote Play μόνο μέσω των Xperia smartphones στην Android πλατφόρμα ενώ πριν πριν μερικούς μήνες άνοιξε την πρόσβαση σε iPhone και iPad. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα η νέα ενημέρωση προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς εμφάνισης του χειριστηρίου στην οθόνη αλλά και το κλείδωμα της κατεύθυνσης της οθόνης για να μη δημιουργούνται προβλήματα κατά το παιχνίδι.

Τέλος, οι gamers μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Dualshock 4 ασύρματο χειριστήριο τους μέσω Bluetooth στο Android, το iOS, και τους Mac υπολογιστές, φτάνει να έχουν εγκατεστημένο το Android 10, iOS 13, iPadOS 13 και macOS Catalina αντίστοιχα (όταν αυτό κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα). Η κυκλοφορία του PS4 System Update 7.0 γίνεται σταδιακά και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Sony

  • Like 1
  • Confused 1