Η Sony Interactive Entertainment υπέβαλλε πρόσφατα αίτηση για να κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αφορά στον σχεδιασμό μίας νέας παιχνιδοκονσόλας.

Στην αίτηση, υπάρχουν λεπτομερή σκίτσα που δείχνουν μία κονσόλα με επαναστατικό σχεδιασμό, με πολλές «γρίλιες» εξαερισμού, και ένα σύστημα αεραγωγών στο πάνω τμήμα που έχει το σχήμα «V». Θα μπορούσε λοιπόν τελικά η 5η γενιά της παιχνιδοκονσόλας να έχει την επίσημη ονομασία PlayStation V;

Την σχετική αίτηση ευρεσιτεχνίας έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Let’s Go Digital ωστόσο παρόλο που τα έγγραφα και τα σκίτσα φαίνονται πραγματικά, ο τελικός σχεδιασμός της κονσόλας δεν αποκλείεται να διαφέρει σημαντικά.

2.jpg.665aca48acafea3a40e6100c331cd5c9.jpg

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι, επειδή ο σχεδιασμός δείχνει κατά κάποιο τρόπο ογκώδης ή επειδή έχει πολλές οπές εξαερισμού, ενδέχεται να αποτελεί κάποιο «developer’s kit» του νέας γενιάς PlayStation. Ενδεχομένως να είναι κάποιο «concept design» για το dev kit του PS5 ή PSV…

Όμως, από την άλλη, για ποιο λόγο η Sony ή ο Director of Engineering της Ιαπωνικής εταιρείας, Yasuhiro Ootori να θέλει να κατοχυρώσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό ενός απλού developer’s kit;  Συνήθως, και όπως μπορείτε να δείτε και από τις παρακάτω εικόνες, τα dev kits δεν χρειάζεται να είναι και τόσο... «προσεγμένα».

3242343r.jpg.573349e50a7499dab5332fce8ab5d383.jpg

The Next Web

 

  • Like 1
  • Confused 1