Θέλοντας να παρουσιάσει στο κοινό της πώς γίνεται η αναβάθμιση αποθηκευτικού χώρου και να αποθαρρύνει όσους δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία

Το επερχόμενο Steam Deck είναι ένα από τα πιο ενδιαφέρον προϊόντα που ανακοινώθηκαν μέσα στο 2021. Θυμίζει αρκετά ένα ισχυρότερο Nintendo Switch, κάτι που καταφέρνει μέσω PC hardware, σε μικρή μορφή. Όπως γνωρίζουμε, χρησιμοποιεί μια APU της AMD με πυρήνες αρχιτεκτονικής Zen 2 και RDNA2 κάρτα γραφικών, που το καθιστούν ικανό να τρέξει πολλά τα ΑΑΑ παιχνίδια. Και καθώς περιμένουμε την κυκλοφορία του, η Valve δημοσίευσε ένα βίντεο όπου δείχνουν μια μερική αποσυναρμολόγηση της συσκευής της.

Το κύριο μήνυμα το οποίο θέλει να περάσει η Valve με το παραπάνω βίντεο είναι πως δεν προτείνει στους χρήστες του να προχωρήσουν στο άνοιγμα του Steam Deck, αλλά από την άλλη, δε μπορεί να σταματήσει κανέναν - είναι δικό σας και μπορείτε να πειραματιστείτε. Το βίντεο παράλληλα μας δείχνει πως μπορούν να αντικατασταθούν ελαττωματικά αναλογικά και μας ενημέρωσε πως θα ανακοινώσουν και διαθεσιμότητα για ανταλλακτικά στο άμεσο μέλλον.

Βέβαια η ειδοποίηση της Valve είναι αυτό που ξεχωρίζει, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λάθους σε ένα τόσο μικρό και πολύπλοκο σύστημα. Οπότε πριν προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας και να προσέχετε τις λεπτομέρειες που τονίζονται στο παραπάνω βίντεο.

  • Like 4
  • Thanks 1