Φέτος έχετε ένα ακόμη λόγο για να παρακολουθήσετε τα Game Awards αφού η VALVE ανακοίνωσε ότι θα χαρίζει μία φορητή παιχνιδοκονσόλα Steam Deck κάθε λεπτό στις 8 Δεκεμβρίου.

Με πιθανή διάρκεια 2,5 ώρες -πέρυσι ήταν τρεις- η εταιρεία αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 150 Steam Decks σε μια προσφορά που αφορά και τους Έλληνες καταναλωτές.

Πρόκειται μάλιστα για την ακριβότερη έκδοση με 512GB αποθηκευτικό χώρο, ενσωματώνοντας παράλληλα και την αντιθαμβωτική οθόνη. Αρχικά αυτό που πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε είναι να συνδεθείτε στις 8 Δεκεμβρίου στο Steam σε αυτή την ιστοσελίδα και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση στο Steam.TV ή στη σελίδα “The Game Awards 2022” του Steam.

Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής, θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά στο Steam σε διάστημα ενός έτους και συγκεκριμένα μεταξύ 12:00 π.μ. στις 14 Νοεμβρίου 2021 και 23:59 μ.μ. στις 14 Νοεμβρίου 2022. Μία ακόμα προϋπόθεση είναι ότι θα πρέπει να είστε κάτοχος σε μία από τις παρακάτω χώρες, στις οποίες περιλαμβάνεται όπως θα δείτε και η Ελλάδα. Αυτές είναι οι:

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει επίσης στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν στα τέλη Δεκεμβρίου, και αναμένεται να συναντήσει επιτυχία δεδομένου την αγάπη που δείχνουν οι gamers των χωρών αυτών για τις φορητές παιχνιδοκονσόλες. Κατά γενική ομολογία, το Steam Deck γίνεται όλο και καλύτερο αν και δεν λείπουν κάποια μειονεκτήματα όπως η ανάγκη η οθόνη να μένει ανοιχτή για να κατεβάσετε παιχνίδια, μια διαδικασία που παίρνει αρκετό χρόνο.

  • Like 6
  • Thanks 1