Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Ninja Gaiden ΙΙ, δημιουργός του οποίου είναι ο πρωτοποριακός σχεδιαστής Tomonobu Itagaki της Team Ninja. Το Ninja Gaiden ΙΙ θα είναι διαθέσιμο σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποκλειστικά για το Xbox 360™, από τις 6 Ιουνίου, με εκτιμώμενη λιανική τιμή* €69.99.

 

 

O Ryu Hayabusa επιστρέφει σε μία υπερπαραγωγή δράσης στο sequel του Ninja Gaiden, με αποστολή να εκδικηθεί για τη φατρία του και να αποτρέψει την καταστροφή του ανθρώπινου γένους. Ιστορίες εκδίκησης και τιμής που εκτυλίσσονται από το Τόκιο ως τη Νέα Υόρκη και τον κάτω κόσμο, συνθέτουν ένα πολύ δυνατό σενάριο.

 

Οι παίκτες πρέπει να γίνουν ninja, αξιοποιώντας ένα επαναστατικό σύστημα μάχης το οποίο απαιτεί επιδεξιότητα και άψογο χειρισμό μίας μεγάλης ποικιλίας όπλων. Το “Ninja Gaiden II”, με τις μοναδικές ακροβατικές μάχες που συνδυάζονται με φονικά νέα όπλα και ενισχυμένες εκδόσεις παλαιότερων αγαπημένων όπλων, καθώς επίσης και με τις Τεχνικές Εξόντωσης που επιτρέπουν στους παίκτες να «αποτελειώσουν» τους αντιπάλους τους με ισοπεδωτική ταχύτητα και στυλ, αποτελεί την εξέλιξη του πολύ δημοφιλούς τίτλου.

 

 

Το ιδιαίτερο gameplay του τίτλου ενισχύεται από ένα νέο σύστημα αυτόματης ανάκτησης υγείας όπου μη μόνιμες ζημιές αποκαθίστανται όταν ο παίκτης κάνει save. Επιπλέον, το εκτεταμένο σενάριο και τα πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας καθιστούν εύκολο το να παίξει κάποιος το παιχνίδι, αλλά –ταυτόχρονα - δύσκολο να κυριαρχήσει σε αυτό, κάνοντάς το κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για φανατικούς παίκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ninja Gaiden II στο www.xbox.com/ng2.