Αν θυμάστε, τον προηγούμενο μήνα είχαμε αναφερθεί στις πωλήσεις του Xbox One τον μήνα Σεπτέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες που ήταν περισσότερες από αυτές του PlayStation 4 (το ίδιο είχε συμβεί και με τις πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς GfK,η κονσόλα της Microsoft ξεπέρασε σε πωλήσεις το PlayStation 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον μήνα Οκτώβριο επίσης. “Χάρη στους φίλους μας, το Xbox One ήταν η καλύτερη σε πωλήσεις κονσόλα τον Οκτώβριο, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με την GfK Entertainment” δήλωσε ο Marketing Director του τμήματος Xbox της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο, Harvey Eagle.

 

Η διαφορά στα νούμερα πωλήσεων αυξήθηκε επίσης – ήταν 1500 τον Σεπτέμβριο αλλά άγγιξε τις 25000 τον Οκτώβριο. Τώρα, το Xbox One κατέχει μερίδιο αγοράς 56% στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

“Είναι εξαιρετικό να βλέπουμε τέτοιο ενθουσιασμό για τη νέα γκάμα κονσολών Xbox One S συμπεριλαμβανομένων των FIFA 17, Gears of War 4, Battlefield 1 και τώρα –για πρώτη φορά – Minecraft” συμπλήρωσε ο Harvey Eagle.

 

Link.png Site: GSMArena