Το άμεσο μέλλον του Xbox 360 παρουσίασε σήμερα η Microsoft στα πλαίσια της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης videogames που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες.

Το Kinect, το δημοφιλές περιφερειακό που μετατρέπει τον gamer σε χειριστήριο ήταν στο επίκεντρο της παρουσίασης αφού τα περισσότερα παιχνίδια και όχι μόνο που παρουσιασιάστηκαν το υποστήριζαν με κάποιο τρόπο.

 

Η αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο για το Xbox 360 θα φέρει αρκετές αλλαγές στο Xbox Live με κυριότερη την ανανέωση του γραφικού περιβάλλοντος το οποίο είναι σαφώς επηρεασμένο από το Metro UI των Windows Phone 7. Θα είναι δυνατός ο χειρισμός όλων των μενού μέσω φωνητικών εντολών και κινήσεων μέσω του Kinect ενώ θα αποκτήσει 2 νέες εφαρμογές, το YouTube και το bing που θα βοηθάει στην αναζήτηση πληροφοριών για παιχνίδια, ταινίες και μουσική.

 

2social3button0523.jpg

 

Στα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν ξεχώρισαν το Gears of War 3, Forza Motorsport 4, Star Wars Kinect οι συνέχειες των kinect sports και dance central ενώ το κερασάκι στη τούρτα ήταν η αναγγελία μιας νέας τριλογίας Halo ξεκινώντας με το Halo 4 για το οποίο παρουσιάστηκε μόνο ένα trailer.

 

Το kinect fun labs που διατίθεται δωρεάν από σήμερα, φέρνει νέα χαρακτηριστικά στο kinect μέσω απλών και διασκεδαστικών εφαρμογών. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας avatar με βάση τη φυσιογνωμία σας, να «ζωγραφίζετε» στον αέρα με απλές κινήσεις του χεριού σας αλλά και να «σκανάρετε» το αγαπημένο σας αντικείμενο και το οποίο θα μεταφερθεί ψηφιακά σε παιχνίδια που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη παρουσίαση ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

 

Video Video: Xbox 360 E3 2011 Keynote