Από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου το Xbox 360, το οποίο περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 60GB και ένα ασύρματο χειριστήριο, θα έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή 239,99 ?. Το Xbox 360 Elite, το οποίο περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 120GB και επιτρέπει στους καταναλωτές να αποθηκεύουν τεράστιες ποσότητες περιεχόμενου, όπως επίσης και τη δική τους μουσική, θα έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή 299,99 ?. Η κονσόλα Xbox 360 Arcade, η οποία είναι ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να μπούν για πρώτη φορά στον κόσμο του gaming και της ψυχαγωγίας του Xbox, θα έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή 179,99 ?.

 

Οι νέες εκτιμώμενες τιμές λιανικής είναι μέρος της στρατηγικής της Microsoft έτσι ώστε να κάνει προσιτή την ψυχαγωγία υψηλής ευκρίνειας σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Μαζί με τη νέα εμπειρία Xbox, η πλατφόρμα Xbox 360 προσφέρει αυτά τα Χριστούγεννα μια γκάμα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, με νέους τίτλους για μουσικόφιλους, παιχνίδια κατάλληλα για όλη την οικογένεια και συναρπαστικούς, κορυφαίους τίτλους για τους αφοσιωμένους gamers.

 

«Είμαστε υπερήφανοι που κάνουμε το Xbox πιο προσιτό καθώς είναι η πρώτη κονσόλα επόμενης γενιάς η οποία σπάει το φράγμα των 200 ?, καθιστώντας την πλατφόρμα μέχρι και 200 ? πιο φθηνή από τον ανταγωνισμό» δήλωσε ο ChrisLewis, αντιπρόεδρος της MicrosoftInteractiveEntertainmentBusiness στην Ευρώπη. «Η ιστορία δείχνει ότι η πλειοψηφία των πωλήσεων σε κονσόλες επιτυγχάνεται αφότου η τιμή έχει κατέβει κάτω από αυτό το όριο, και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το πλεονέκτημα αυτό έτσι ώστε να απευθυνθούμε σε όλο το εύρος της αγοράς. Προσφέρουμε σε όλη την αγορά τα πλεονεκτήματα της πρώτης κονσόλας που έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια παγκοσμίως. Προσφέρουμε μία σπουδαία βιβλιοθήκη παιχνιδιών και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια μέσω του Xbox 360, ενισχυμένη με 90 νέους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, με πωλήσεις πάνω από πέντε εκατομμύρια κονσόλες μέχρι σήμερα μόνο στην Ευρώπη, ο συνδυασμός της πιο σπουδαίας σειράς παιχνιδιών που έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα, της πραγματικά καινοτόμου εμπειρίας ψυχαγωγίας και αυτών των μοναδικών νέων τιμών, μας καθιστά βέβαιους πως θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε σπουδαίες επιτυχίες στην Ευρώπη.»

 

Link.png Site: xbox.com