Μια προσφορά που θα διαρκέσει μέχρι της 14 Δεκεμβρίου για κατόχους του Xbox 360 και εγγεγραμμένους στην υπηρεσία Xbox Live, ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft.

 

Συγκεκριμένα, αν προτείνετε κάποιο φίλο σας που αγόρασε τη κονσόλα του από 1η Οκτωβρίου έως της 14 Δεκεμβρίου του 2007, η Microsoft δίνει δωρεάν 10 Xbox Live Arcade παιχνίδια της υπηρεσίας Live και στους δύο.

 

Τα παιχνίδια είναι τα εξής : Every Extend Extra Extreme, Sonic The Hedgehog, Street Fighter II Hyper Fighting, Bomberman Live, Marble Blast Ultra, Spyglass Boardgames, 3D Mini Golf Adventures, Small Arms, Assault Heroes και το Zuma Deluxe.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη παρακάτω αίτηση και να την αποστείλετε στη Microsoft εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς της κονσόλας του φίλου/φίλης σας.

 

Εντύπωση προκαλεί ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και για τους κατόχους Xbox 360 στην Ελλάδα και Πορτογαλία, αφού η υπηρεσία Xbox Live δεν διατίθεται επίσημα στις δύο αυτές χώρες. Μήπως να περιμένουμε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις πολύ σύντομα ;

 

Source.png Πηγή: Xbox Live Arcade

Link.png Site: Συμπληρώστε την αίτηση