Το προσφάτως ανακοινωθέν Xbox One αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο όμως σιγά σιγά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το πόσο βελτιωμένο είναι από τον προκάτοχο του.

Το νέο Kinect είναι ίσως από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αφού αποτελεί τα μάτια και τα αυτιά του Xbox One το οποίο δε μπορεί να δουλέψει χωρίς το Kinect. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος όπου η δεύτερη γενιά του Kinect θα περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο με το Xbox One.

 

Η Microsoft δια δύο στελεχών της, του Scott Evans και του Kareem Choudhry, προχώρησε στη δημοσίευση 2 βίντεο τα οποία παρουσιάζουν τις ανεπτυγμένες δυνατότητες του νέου Kinect.

 

 

Σε αυτές περιλαμβάνονται η σχεδόν άριστη ταχύτητα απόκρισης των κινήσεων μας, το σημαντικότερο πρόβλημα της πρώτης γενιάς. Ακόμα το νέο Kinect είναι σε θέση να αναγνωρίζει έως και 6 άτομα ταυτόχρονα καθώς και να βλέπει ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο στον οποίο είναι εγκατεστημένο ακόμα και σε πολύ κοντινή απόσταση από τη συσκευή.

 

Η μία από τις δύο κάμερες, είναι δισδιάστατη και για πρώτη φορά διαθέτει ανάλυση 1080p για όσο το δυνατόν πιο καθαρές βιντεοκλήσεις με την εφαρμογή του Skype. Ακόμα η αναγνώριση του σκελετού και των κινήσεων μας γίνεται πλέον με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια ενώ αναγνωρίζονται ακόμα οι εκφράσεις του προσώπου μας, τα κουμπιά ενός ρούχου που φοράμε, ο σφυγμός μας ακόμα και αν ασκούμε πίεση σε κάποιο μέρος του σώματος μας !!

 

 

Τα δύο βίντεο είναι τα παρακάτω ενώ ίσως μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα τρίτο από τη κλειστή παρουσίαση του συστήματος σε επιλεγμένους δημοσιογράφους και το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

 

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/microsoft/2013/05/24/microsoft-demos-the-eyes-ears-and-brains-behind-its-new-kinect-for-xbox-one-video[/url]']thenextweb.com