Σε μια ενδιαφέρουσα εορταστική προσφορά προχωρά η Microsoft μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για όσους προχωρήσουν στην αγορά του Xbox One X, της νέας παιχνιδκονσόλας της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με κάθε αγορά Xbox One X, ο κάτοχος της θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει εντελώς δωρεάν το PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), το παιχνίδι της χρονιάς κατά πολλούς. Με 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο PC, το PUBG είναι ίσως το δημοφιλέστερο multiplayer παιχνίδι αυτή τη στιγμή, αν και η τελική του έκδοση δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει. Η έκδοση του για Xbox One X περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Xbox Game Preview της Microsoft, με την εταιρεία να διευκρινίζει ότι η ανάπτυξη του δεν έχει ολοκληρωθεί, ένας από τους λόγους που οι πρώτες κριτικές αναφέρουν αρκετά προβλήματα όχι μόνο με το framerate αλλά και με τα γραφικά.

 

Σε κάθε περίπτωση οι πρώτες κριτικές δεν επηρέασαν καθόλου το δυναμικό ξεκίνημα του παιχνιδιού στο Xbox One, με την εταιρεία να ανακοινώνει 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε μόλις 48 ώρες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η προσφορά θα είναι σε ισχύ από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου σε «επιλεγμένες χώρες» χωρίς όμως αυτές να αναφέρονται.

 

Link.png Site: https://news.xbox.com/en-us/2017/12/15/xbox-one-x-pubg-promotion/[/url]']Xbox Wire