Η Microsoft® ανακοίνωσε σήμερα μία νέα προσφορά, η οποία θα δώσει σε όλους έναν υπέροχο τρόπο να γίνουν μέλη της παρέας του Xbox 360. Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν σπουδαία παιχνίδια μαζί με το σύστημα ψυχαγωγίας Xbox 360, προσφέροντας στις οικογένειες ποιοτικές ώρες διασκέδασης για αυτά τα Χριστούγεννα.

Από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές που θα αγοράσουν μία από τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές του Xbox 360 θα λάβουν την κονσόλα της επιλογής τους μαζί με καταπληκτικά οικογενειακά παιχνίδια, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση:

 

• Με εκτιμώμενη λιανική τιμή πώλησης ?179,99*, η Χριστουγεννιάτικη προσφορά του Xbox 360 Arcade έρχεται με έξι παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του “Sega Superstars Tennis”

• Οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές για την κονσόλα Xbox 360 (εκτιμώμενη λιανική τιμή ?239.99*) και την κονσόλα Χbox 360 Elite (εκτιμώμενη λιανική τιμή ?299.99*) προσφέρουν μαζί με τις δύο κονσόλες δύο εκπληκτικά παιχνίδια: το ”LEGO Indiana Jones: The Original Adventures” και το “Kung Fu Panda”- χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

“Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στην οικογένεια, καθώς και την ευκαιρία για εύκολη πρόσβαση στην φανταστική εμπειρία που έχει να προσφέρει το Xbox360” είπε ο David Gosen, Αντιπρόεδρος marketing του Xbox στην Ευρώπη. “Έχουμε παρατηρήσει σημαντική άνοδο στην Ευρώπη μετά την πρόσφατη μείωση της εκτιμώμενης λιανικής τιμής του Xbox 360. Τώρα, προσφέροντας κορυφαίους τίτλους ως μέρος του πακέτου, θα συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία φέρνοντας ακόμα περισσότερους χρήστες κοντά στο Xbox 360 - όχι μόνο με εκπληκτικά και πρωτοποριακά παιχνίδια, αλλά και με καταπληκτικές ταινίες και μουσική”.

 

To “SEGA Superstars Tennis” περιλαμβάνει πάνω από 15 χαρακτήρες SEGA όπως ο Sonic The Hedgehog, ο AiAi από το Super Monkey Ball, η Ulala από το Space Channel 5 και ο Amigo από το Samba De Amigo, από τους οποίους ο καθένας έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις ικανότητες ενός superstar του tennis. To “LEGO Indiana Jones” συνδυάζει τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα των κατασκευών LEGO με την εξυπνάδα, την τόλμη και την ασταμάτητη δράση από την αυθεντική κινηματογραφική περιπέτεια που γοήτευσε το κοινό παντού. Τέλος, το “Kung Fu Panda” βασίζεται στην πρόσφατη ταινία από την εταιρεία DreamWorks (η οποία αναμένεται σε DVD τα Χριστούγεννα) και προσφέρει σε όλη την οικογένεια μία συγκινητική περιπέτεια δράσης με τον μοναδικό ήρωα-Panda, τον Po.