Το Xbox One της Microsoft βρίσκεται από χθες στα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων 12 χωρών, με την εταιρεία να ανακοινώνει σήμερα πωλήσεις ρεκόρ και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά.

Συγκεκριμένα σε λιγότερο από 24 ώρες, το Xbox One έφτασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεις, ένας αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από τις προηγούμενες δύο κυκλοφορίες του πρώτου Xbox και του Xbox 360. Συγκριτικά με το ντεμπούτο του PlayStation 4 που προηγήθηκε πριν 2 εβδομάδες και το οποίο αντίστοιχα ανακοίνωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου το πρώτο 24ωρο, το Xbox One κυκλοφόρησε σε 13 συνολικά χώρες ενώ το PlayStation 4 αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

 

Η Microsoft προχώρησε ακόμα στη δημοσιοποίηση και άλλων στατιστικών στοιχείων σχετικά με τα πρώτα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για την κονσόλα. Έτσι με βάση τις επιδόσεις των gamers

  • περισσότερα από 60 εκατομμύρια zombies έχουν σκοτωθεί στο Dead Rising 3
  • περισσότερα από 3.6 εκατομμύρια μίλια έχουν
  • περισσότερα από 7.1 εκατομμύρια combos έχουν πραγματοποιηθεί στο Killer Instinct
  • περισσότεροι από 8.5 εκατομμύρια εχθροί έχουν νικηθεί στο Ryse:Son of Rome
  • 43.3 εκατομμύρια Fit Points έχουν δοθεί από το Xbox Fitnsess

Τέλος η Microsoft αναφέρει ότι το Xbox One έχει εξαντληθεί στα περισσότερα καταστήματα με την εταιρεία να δηλώνει ότι «εργάζεται σκληρά για την κατασκευή περισσοτέρων κονσολών».

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/microsoft/2013/11/23/microsoft-announces-1-million-xbox-one-units-sold-first-24-hours/[/url]']TheNextWeb