Η Microsoft ανακοίνωσε ότι διαθέτει δωρεάν προς κατέβασμα το original Crackdown, στα πλαίσια promotion εν όψει της κυκλοφορίας του Crackdown 3, στις 15 Φεβρουαρίου.

Το Crackdown κυκλοφόρησε το 2007 για το Xbox 360 σημειώνοντας εμπορική επιτυχία, ενώ αργότερα έγινε backwards compatible με το Xbox One. Εμπνευσμένο από τους δημιουργούς του πρώτου Grand Theft Auto, το Crackdown πρόσφερε μία open-world superhero εμπειρία, με έμφαση στην συνεργασία μεταξύ των παικτών, όπως και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για την εποχή, όπως destructible περιβάλλοντα.

Η backwards compatible έκδοση του τίτλου, βελτιστοποιήθηκε για το Xbox One προσφέροντας σταθερότερο framerate, ποιοτικότερο Αnti-Aliasing, ανάλυση 4Κ, και μειωμένους χρόνους φόρτωσης. To Crackdown 3 ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το 2017, αλλά μετά από απανωτές καθυστερήσεις ανακοινώθηκε τελικά η καταληκτική ημερομηνία κυκλοφορίας του, στις 15 του μήνα. Η παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν την περιπέτεια στην πόλη New Providence, επιλέγοντας μεταξύ solo και co-op modes.

Polygon