Χρήστης του Twitter έχει μάλλον στην κατοχή του ένα λευκό χειριστήριο Xbox νέας γενιάς, πυροδοτώντας νέες φήμες σχετικά με το Xbox Series S.

Οι φήμες περί του Xbox Series S, της φθηνότερης έκδοσης του Xbox Series X δεν είναι καινούριες. Αναζωπυρώθηκαν όμως τα τελευταία 24ώρα, έπειτα από την εμφάνιση μιας σειράς φωτογραφιών που απεικονίζει τη συσκευασία ενός λευκού χειριστηρίου Xbox νέας γενιάς.

Χρήστης του Twitter δήλωσε ότι κατάφερε να αγοράσει το χειριστήριο μέσω του OfferUp (online marketplace, κάτι σαν το Craigslist) στην τιμή των 35 δολαρίων. Το χρώμα του είναι λευκό, κάτι που μάλλον επιβεβαιώνει τα όσα είχαν διαρρεύσει προ καιρού και ήθελαν το Xbox Series S να κυκλοφορεί σε επίσης λευκό χρώμα  (η αντίθεση με το κατάμαυρο Series X κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διάκρισή τους). Μάλιστα ο Zak S δεν περιορίστηκε στις φωτογραφίες αλλά έκανε και unboxing ενώ συνέκρινε το νέο χειριστήριο με αυτό του Xbox One.

Ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες, βλέπουμε ότι το νέο χειριστήριο είναι συμβατό με Xbox Series X και Xbox Series S. Λεπτομέρεια: η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το δεύτερο! Όλα συνηγορούν πάντως ότι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο, τον μήνα δηλαδή που αμφότεροι οι “μονομάχοι” της νέας γενιάς αναμένεται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την τιμή και τη διάθεση των συστημάτων τους.

  • Like 3