Η Microsoft όχι απλά διαθέτει δωρεάν το multiplayer σκέλος του Halo Infinite αλλά δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να το απολαύσουν στα 120 fps.

Οι φίλοι του Halo δεν διάγουν και τις καλύτερές τους μέρες αφού η -μάλλον δικαιολογημένη- κατακραυγή που ακολούθησε την παρουσίαση του Halo Infinite κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase ήταν τεράστια. Με τους ανθρώπους της 343 Industries να σπεύδουν να τους καθησυχάσουν, τονίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα είναι βελτιωμένο, η Microsoft πήρε την κατάσταση στα χέρια της με μία ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση.

Επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες λοιπόν, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το multiplayer του Halo Infinite θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους. Συγκεκριμένα, η Microsoft ανέφερε στο Twitter πως θα είναι free-to-play και θα τρέχει στα 120 fps στο Xbox Series X, χωρίς όμως να δώσει άλλες πληροφορίες όπως φερ’ ειπείν πόσα mode θα διαθέτει και αν εν τέλει θα αποτελεί ακόμα μία πρόταση στην κατηγορία των battle royale. Η εταιρεία επιφυλάχθηκε να επανέλθει με περισσότερα σύντομα, οπότε για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλον πέραν της υπομονής.

 

  • Like 9