Και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στους συνδρομητές Xbox Game Pass.

Κατά τη διάρκεια των Game Awards 2020, η Microsoft ανακοίνωσε πως θα φέρει το Microsoft Flight Simulator στα Xbox Series X|S, μέσα στο καλοκαίρι του 2021. Μάλιστα στο βίντεο της ανακοίνωσης που συνοδεύει την ανακοίνωση, βλέπουμε τα εντυπωσιακά γραφικά του παιχνιδιού, με αεροπλάνα να περνάνε πάνω από κλασσικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και τον Παρθενώνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συνδρομητές Xbox Game Pass και Game Pass Ultimate θα έχουν πρόσβαση από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Αναφορικά, δεν έγινε κάποια δήλωση για έκδοση και στην οικογένεια Xbox One κονσολών.

"Με το Microsoft Flight Simulator να έρχεται το καλοκαίρι σε Xbox Series X|S, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν το ίδιο βάθος λεπτομέρειας όπως και στην PC έκδοση, χαρίζοντας την πιο ρεαλιστική και αυθεντική εμπειρία πτήσης που έχουμε δημιουργήσει", είπε ο Jorg Neumann της Microsoft.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Microsoft είπε πως θα μεταφέρει το Flight Simulator σε Xbox, χωρίς όμως να κάνει συγκεκριμένη αναφορά σε ποια οικογένεια κονσολών θα κυκλοφορήσει ή σε ποια δε θα κυκλοφορήσει. Παρόλα αυτά, είναι θετικό σημάδι το γεγονός ότι έχουμε μια ημερομηνία, έστω και γενική.

Τέλος, όπως και με όλα τα ΑΑΑ παιχνίδια της, η υποστήριξη και οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν για περαιτέρω εμπλουτισμό του τίτλου τόσο σε PC όσο και κονσόλες. "Καθώς συνεχίζουμε να προσθέτουμε υλικό με τα δωρεάν World Updates, θεματικά DLC κι άλλες βελτιώσεις, οι κάτοχοι των Series X|S θα λάβουν κι αυτοί τις αναβαθμίσεις αυτές. Επίσης εργαζόμαστε με αρκετούς συνεργάτες μας για να φέρουμε ακόμη περισσότερα περιφερειακά ώστε να κάνουμε την εμπειρία σας στις κονσόλες ακόμα πιο συναρπαστική".

  • Like 2