Σε σύγκριση με τα αρχικά πλάνα του παιχνιδιού, τα νέα screenshots δείχνουν πιο ελπιδοφόρα.

Το πρώτο υλικό που είχε δημοσιευτεί για το Halo Infinite, δεν εντυπωσίασε και ιδιαίτερα τους gamers, αν και τα νέα screenshots δείχνουν πως υπάρχουν σημάδια προόδου. Η 343 Industries και η Microsoft δημοσίευσαν αρκετά νέα screenshots που δείχνουν πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες για τις κονσόλες Xbox Series X/S. Πλέον, το περιβάλλον του Halo φαίνεται πιο γεμάτο, πιο ρεαλιστικό αλλά και πιο next-gen θα έλεγε κανείς.

Το Infinite θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα «reboot» χωρίς όμως να αναιρεί τα γεγονότα που είδαμε στο Halo 5. Ένα νέο παιχνίδι που θέλει η 343 Industries να υπενθυμίσει στον παίκτη την αίσθηση των πρώτων παιχνιδιών Halo ενώ την ίδια στιγμή να γίνει το επόμενο βήμα και για τα επόμενα Halo. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν και τον επανασχεδιασμό των εχθρών, όπως τα Jackals και τα Grunts, ώστε να μοιάζουν περισσότερο με τις αρχικές τους εκδόσεις. Σίγουρα οι αλλαγές θα επωφεληθούν και από το ανανεωμένο και καλύτερο hardware, όπως ένα νέο σύστημα φωτισμού του περιβάλλοντος το οποίο θα προσαρμόζεται ανάλογα την ώρα της ημέρας.

halo-infinite-nea-screenshots-2.jpg.c1fb6c7a72b16d2099e6cea4088050ff.jpg

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσο θα έχουν βελτιωθεί τα νέα γραφικά του Halo μέχρι τότε, είναι προφανές ότι η 343 Industries και η Microsoft θέλουν το παιχνίδι τους να κάνει ντεμπούτο με πινελιές «νέας γενιάς».

  • Like 4
  • Thanks 2